LEGO Jurassic World™ Giganotosauruse ja Therizinosauruse rünnak 76949

129,99 €
LEGO Jurassic World Giganotosauruse ja Therizinosauruse rünnak 76949
Koosneb: 810 osast
Mõõdud: 47.7 x 37.5 x 6.5 cm
Lisa ostukorvi
Filmi „Jurassic World Ülemvõim“ fännid saavad taaselustada võimsad stseenid ägeda mängukomplektiga Giganotosauruse ja Therizinosauruse rünnak (76949). See on lahe kingitus trenditeadlikele lastele, kellele meeldivad dinosaurused. Komplektis on kaks uut 2022. aasta aprillis väljaantavat liigutatavat dinosaurusefiguuri, kokkupandav staap detailse laboriga, garaaž maastikubagile, kokkuvariseva platvormiga vaatlustorn, pöörlevate rootoritega helikopter ja kaubaruum.

Rollimänguseiklused
Selles alates 9-aastastele lastele mõeldud kvaliteetses komplektis on nende lugude elluäratamiseks kuus minifiguuri – Owen Grady, Claire Dearing, dr. Alan Grant merevaigu fossiiliga, dr. Ellie Sattler, Kayla Watts ja dr. Henry Wu. Kaasas on hõlpsalt järgitavad illustreeritud juhised, et isegi algajad LEGO® kasutajad saaksid enesekindlalt ehitada ja protsessi nautida.

Dinosauruste seiklused!
LEGO Jurassic World valikus on ehitusmänguasju, mis rõõmustavad igas vanuses fänne. Need sisaldavad dinosaurusefiguure, populaarseid tegelasi, lahedaid sõidukeid ja muud mängimiseks ning esitlemiseks.