LEGO Ideas Gloobus 21332

199,99 €
LEGO Ideas Gloobus 21332
Koosneb: 2585 osast
Mõõdud: 37 x 47.5 x 11 cm
Lisa ostukorvi
Kuhu tahaksid täna rännata? Gloobust (21332) kokku pannes võid unistada oma järgmisest reisisihtkohast. Fännist disaineri loodud ja LEGO® Ideas meeskonna poolt ellu viidud esitlusmudel võimaldab retrostiilis maakera LEGO Technic elementide abil pöörlema panna. Lisaks täiustavad seda mandrite ja ookeanide nimedega kaunistatud pimedas helendavad detailid. Komplektis on kokkupandavad laeva ja kompassi ikoonid ning nimesilt „The Earth“, mis teevad sellest silmapaistva kaunistuseseme igasse koju või kontorisse.

Reisi kodust lahkumata
2585-osaline teekond saab alguse ühest klotsist ning komplektis olevad illustreeritud juhised aitavad sind ehitusseikluse igas etapis. See kollektsioneeritav mudel on parim kingitus nii sulle endale kui ka reisihuvilisest sõbrale.

Lõõgastu, võta klotsid karbist ja naudi hetke
Tere tulemast ehitama täiskasvanutele mõeldud LEGO komplekte – sind ootab rahulik tsoon, kus keskenduda praktilisele ja loovale ehitamisele. Siit leiad nii maailmaimed kui ka filmimaagia ja popkultuuri legendid ning palju muud huvitavat... Täpselt õige LEGO komplekt on ootamas.