LEGO Icons Politseijaoskond 10278

249,99 €
LEGO Icons Politseijaoskond 10278
Koosneb: 2923 osast
Mõõdud: 57.7 x 47.6 x 11.8 cm

Põgene selle LEGO® politseijaoskonna (10278) mudeli abil oivalisse maailma, mis on täis pettusi, leide ja sõõrikuid. Kolmekorruselise politseijaoskonna ehitamise käigus jagub põnevust paljudeks tundideks. Vaata, kuidas klotsidest ehitatud trepp lookleb läbi detailsete korruste, mida saab sisemuse uurimiseks eemaldada. Kõrval asub sõõrikupood, mis on täis maiustusi, teisel pool on aga ajalehekiosk.

Kriminaalselt head detailid

See muljetavaldav komplekt sisaldab peidetud funktsioone ja nutikaid disainilahendusi. Komplektis on asitõendite kapp, vangikong, ülekuulamisruum ja juhtumitahvel, kus juhtlõngi ühendavad punased jooned – politseil on olemas kõik vajalik müsteeriumi lahendamiseks. Komplektist võib leida ka mitmeid uudseid detaile, mis peaksid meeldima täiskasvanud LEGO fännidele.

Ehitusprojekt sulle

LEGO politseijaoskond kuulub loomingulisse moodulehitiste kollektsiooni. Pole tähtis kas ehitad üksi või koos perega, sest tegu on keskendumist nõudva väljakutsega ja pilkupüüdva väljapanekumudeliga, mille saad panna teiste LEGO moodulehitiste kõrvale.
Lisa ostukorvi