LEGO City Trikietenduse areen 60295

89,99 €
LEGO City Trikietenduse areen 60295
Koosneb: 668 osast
Mõõdud: 48 x 37.8 x 7.05 cm

LEGO® City trikietenduse areeni (60295) mängukomplektist leiab hoorattaga mootorratta ja elemendid vaatemänguliste trikkide korraldamiseks. Lapsed saavad õhku saata trikitava mängumootorratta, teha tagurpidi saltosid ja trikke kahe vinge hiigelveokiga ning trikimooduli hõlpsasti ümber ehitada, et luua uued põnevad etendused. Komplektis on kuus minifiguuri, sh kolm tegelaskuju LEGO City telesarjast.
Ehitus- ja mänguelamus alates 6-aastastele lastele
Trikietenduse areeni komplektiga on kaasaslihtsasti järgitav ehitusjuhend ning Instructions PLUS, mis kuulub nutitelefonidele ja tahvelarvutitele mõeldud tasuta rakenduse LEGO Building Instructions juurde. Sellel interaktiivsel juhendil on suumi- ja pööramisfunktsiooniga vaatamistööriistad, mille abil on LEGO komplektide ehitamine lapsemäng.
Lastest saavad etenduse staarid!
LEGO City Stuntzi komplektid viivad lapsed otse seikluste südamesse, kust leiab kihutavad hoorattaga mootorrattad, lahedad sõidukid, realistlikud ehitised ja lõbusad tegelased, kes innustavad rollimänge mängima. Kombineeri seda mudelit teiste LEGO City Stuntzi universumisse kuuluvate põnevate komplektidega, et rõõmu ja põnevust oleks veelgi rohkem!
Lisa ostukorvi